Verhuisservice

Makelaarsservice Fun werkt samen met Op Maat Verhuizingen, een onafhankelijk, snel groeiend bedrijf dat zich zowel op de particuliere als zakelijke markt richt. Haar missie is klanttevredenheid maximaliseren middels een juiste prijs/kwaliteitverhouding, een prettige werksfeer en meer bieden dan verhuizen alleen.

Door de jarenlange ervaring in de verhuis- en aanverwante branches weet Op Maat Verhuizingen haar klanten op de juiste wijze te helpen en te adviseren.

Kijkend naar de trends in de verhuismarkt speelt haar formule in op de wensen van de hedendaagse consument, niks is prettiger dan alles wat bij een verhuizing komt kijken te regelen met één leverancier en dus één aanspreekpunt.

Elke (deel)verhuizing kan op de wensen van de klant afgestemd worden. Op Maat Verhuizingen biedt verschillende pakketten aan vanaf een basis verhuizing tot en met compleet verzorgde verhuizingen.

Kortom Op Maat Verhuizingen gaat verder dan verhuizen alleen!

Vraag hier een offerte aan voor de verhuisservice verzorgd door Op Maat Verhuizingen.

Wanneer u gaat verhuizen kan het voorkomen dat er een bepaalde periode overbrugt moet worden. U kunt hierbij denken aan de tussenliggende periode wanneer uw oude woning verkocht wordt en uw nieuwe woning nog niet klaar is. Hierdoor kan het nodig zijn dat u uw bezittingen voor een korte of zelfs lange periode opgeslagen moeten worden.

Op Maat Verhuizingen biedt u de volgende mogelijkheden:

  • Uw bezittingen worden opgeslagen in houten containers en geplaatst in een geacclimatiseerde, beveiligde omgeving. Als u bij uw opgeslagen bezittingen wilt dient u hier vooraf een afspraak te maken. De container zal dan voor u worden klaargezet hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Deze traditionele manier van opslag is over het algemeen iets voordeliger!
  • Een waarneembare trend in de opslagbranche is self storage. Uw bezittingen worden opgeslagen in een afgesloten, verwarmde en geventileerde ruimte. De ruimtes zijn voorzien van een roll- of schuifdeur welke wordt afgesloten met een eigen slot. Deze faciliteiten zijn goed beveiligd en alleen toegankelijk met een eigen unieke toegangscode. Deze manier van opslag is over het algemeen iets flexibeler!
  • Opslag voor een paar dagen in de afzetbak van de verhuiswagen.

Op Maat Verhuizingen werkt uitsluitend met gerenommeerde opslagbedrijven hierdoor bent u ervan verzekert dat uw bezittingen op een veilige plaats opgeslagen worden. Het voordeel voor u is 1 aanspreekpunt waar u met al u vragen terecht kan.

Door de jarenlange ervaring in beide vormen van opslag kan Op Maat Verhuizingen u adviseren welke vorm van opslag het beste bij uw behoefte aansluit.

U bezittingen zijn in beide faciliteiten niet standaard verzekerd. U kunt hier een zogeheten opslagverzekering voor afsluiten. Vraag naar de voorwaarden.

Vraag hier een offerte aan voor opslag via Op Maat Verhuizingen.