Taxaties

Makelaarsservice Fun kan u van dienst zijn bij alle vormen van taxaties en stelt voor u het juiste taxatierapport op!

Een taxatierapport kan voor diverse doeleinden gebruikt worden: o.a. een financieringsaanvraag, NHG (Nationale Hypotheek Garantie), een aan- of verkoopbeslissing, een echtscheidingsprocedure, fiscale doeleinden, bezwaar tegen de WOZ waarde of voor een verzekering.

Steeds meer geldverstrekkers accepteren alleen nog een gevalideerd taxatierapport.
Voor een financieringsaanvraag met NHG is altijd een gevalideerd taxatierapport nodig.

Makelaarsservice Fun voldoet aan alle kwaliteitseisen die gesteld worden door de validatie instituten.

Afhankelijk van uw wensen en de eisen van de geldverstrekker, stelt Makelaarsservice Fun voor u een door het NWWI gevalideerd taxatierapport op.

Het werkgebied is de straal van 20 km rondom Made (met o.a. Breda, Dordrecht, Klundert, Zevenbergen, Oosterhout en Etten-Leur). In de gebieden die buiten de straal van 20 km vallen, is er een samenwerking met plaatselijke makelaars.

Makelaarsservie Fun is steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en laatste eisen van alle geldverstrekkers, zodat uw taxatierapport altijd aan de juiste eisen voldoet. Uiteraard worden de taxatierapporten door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Vanzelfsprekend worden de taxatierapporten onafhankelijk, deskundig en objectief opgesteld. Er vindt een snelle verwerking plaats en zodra het digitale rapport gereed is, wordt deze per mail verzonden.

Vraag hier een offerte aan voor een taxatie.