Aankoop

Het kopen van een nieuw huis is een belangrijke stap in uw leven!

U zult een heel groot bedrag gaan uitgeven en u wilt natuurlijk niet teveel betalen.
Het is verstandig zo’n besluit weloverwogen te nemen en professionele hulp in te schakelen van een objectieve deskundige die het huis kritisch bekijkt, omdat bij de aankoop van een huis emotie zwaar kan wegen. Als specialist in aankoopbegeleiding en gecertificeerd makelaar - taxateur helpt Janneke van der Ent u hier graag bij en zorgt ervoor dat u een goede aankoop doet.

Als u uw nieuwe woning wilt verbouwen en u wilt dit financieren, dan is het extra belangrijk dat u uw nieuwe huis scherp aankoopt!

Indien u wenst kan Makelaarsservice Fun voor u op zoek gaan naar een woning, echter uit ervaring blijkt dat de meeste woningzoekenden via internet zelf een selectie maken van aantrekkelijke woningen en eerst zelf meerdere huizen gaan bezichtigen. Als u na de eerste bezichtiging enthousiast bent geworden over een huis en Janneke mag u begeleiden bij het aankooptraject, dan zijn er diverse mogelijkheden:

Aankoopadvies
Bezichtiging voor een kritisch onderzoek naar de prijsstelling, taxatie*, bouwkundige staat** en u wordt gewezen op de positieve en negatieve punten en de mogelijke problemen.

Naar aanleiding van het aankoopadvies kunt u beslissen om gebruik te maken van de complete aankoopbegeleiding of om het aankooptraject verder zelf uit te voeren.

Complete aankoopbegeleiding
Bezichtiging voor een kritisch onderzoek naar de prijsstelling, taxatie*, bouwkundige staat** en u wordt gewezen op de positieve en negatieve punten en de mogelijke problemen.

Naar aanleiding van het advies worden in goed overleg met u de onderhandeling gevoerd met de verkopend makelaar. Na het bereiken van overeenstemming wordt de koopovereenkomst gecontroleerd en wordt u begeleid u bij de eindinspectie en notariële overdracht.

Vraag hier een offerte aan voor aankoopadvies of voor complete aankoopbegeleiding.

* bij het aankoopadvies en de aankoopbegeleiding wordt de waarde mondeling aan u doorgegeven, er wordt nog geen taxatierapport opgesteld.

** de makelaar bekijkt globaal de bouwkundige staat en indien nodig en gewenst wordt alsnog een bouwkundig advies aangeboden van een bouwkundig expert voor € 125,– incl. BTW  zonder rapport of voor € 325,– incl. BTW met rapport.